Tânărul, în vârstă de 19 ani, care s-a înecat în râul Olt, era legitimat la CSM Slatina. Mesajul transmis de către club

HomeRecomandateSport

Tânărul, în vârstă de 19 ani, care s-a înecat în râul Olt, era legitimat la CSM Slatina. Mesajul transmis de către club

  Tânărul, în vârstă de doar 19 ani, din Slatina, care s-a înecat în râul Olt, după ce s-a răsturnat cu skijetul, era component al echipei de

Oltul, dar şi alte cinci judeţe, sub Cod Portocaliu de vijelii. Valul de caniculă persistă
VIDEO. Un tânăr, de 18 ani, mort în accidentul de pe DN 65, la Lunca Corbului. Şoferul avea permisul anulat
Avertizări de ploi torenţiale emise de meteorologi
Distribuie acest articol

Loading

 

Tânărul, în vârstă de doar 19 ani, din Slatina, care s-a înecat în râul Olt, după ce s-a răsturnat cu skijetul, era component al echipei de fotbal Under 19 de la CSM Slatina. Flavius Magraon era în clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv Slatina, iar peste doar câteva zile avea festivitatea de absolvire. Clubul CSM Slatina a transmis un mesaj de condoleanţe, după tragedia petrecută sâmbătă seara.

 

Tânărul înecat în râul Olt, în comuna Vergulesa, practica fotbalul, fiind component al echipei Under 19 de la CSM Slatina. Flavius Magraon a evoluat, în acest sezon, sub formă de împrumut, pentru divizionara a treia, Petrolul Potcoava.

Tânărul jucător şi-a pierdut viaţa sâmbătă seara, după ce s-a răsturnat cu skijetul pe râul Olt. Trupul neînsufleţit a fost găsit de către scafandrii ISU Olt la 100 de metri în larg, duminică, în jurul prânzului.

Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.

Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Pocoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt. Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie.

Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, este mesajul transmis de oficialii echipei CSM Slatina.

Poliţia a deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0