Un tânăr de 19 ani este căutat în apele râului Olt, în comuna Verguleasa. Scafandri din alte două judeţe veniţi în sprijinul ISU Olt

HomeEvenimentRecomandate

Un tânăr de 19 ani este căutat în apele râului Olt, în comuna Verguleasa. Scafandri din alte două judeţe veniţi în sprijinul ISU Olt

  UPDATE. Băiat a fost găsit la aproximativ 100 de metri în larg. Medicul de pe Ambulanţă a constat decesul. Un tânăr, în vârstă de 19 ani, es

Doi bărbaţi, din Valea Mare, cercetaţi pentru furt după ce au sustras lingouri de aluminiu din Alro Slatina
Dosar penal pentru un bărbat din Drăgăneşti-Olt care a incendiat anvelope auto pe un câmp
Amenzi pentru oltenii depistaţi în magazine sau spaţii publice, fără certificat verde. Sancţiunea este între 500 şi 2.500 de lei
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE. Băiat a fost găsit la aproximativ 100 de metri în larg. Medicul de pe Ambulanţă a constat decesul. Un tânăr, în vârstă de 19 ani, este căutat de azi-noaptea în apele râului Olt, în comuna Verguleasa. În sprijinul scandrilor ISU Olt au venit şi trei scafandri din Mehedinţi şi Teleorman. Băiatul, din Slatina, ar fi căzut de pe un skijet. El se afla cu un alt adolescent, în vârstă de 17 ani, care a reuşit să se salveze. 

 

UPDATE Ora 11.00: Trupul neînsuflețit al tânărului înecat în Olt a fost identificat de scafandri, la aproximativ 100 de metri în larg și adus la mal. Decesul a fost constatat de medicul Serviciului Județean de Ambulanță.

UPDATE: Ora 10.00: Căutările se execută în zone cu vegetație abundentă, albia râului neregulată, cu adâncimi ale apei între 3 și 10 metri și vizibilitate scăzută., transmite ISU Olt.

UPDATE: ora 8.30. Cei trei scafandri de la ISU Mehedinți și ISU Teleorman au încheiat misiunea de căutare, fără rezultat, aceasta fiind continuată de scafandrii din cadrul ISU Olt.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și materiale la locul intervenției, acționează în comuna Verguleasa, pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 19 ani, posibil înecat în râul Olt.

Căutările tânărului posibil înecat în Olt au continuat pe tot parcursul nopții. În sprijinul scafandrilor de la ISU Olt au venit trei scafandri de la ISU Mehedinți (2) și ISU Teleorman (1). Până în acest moment bărbatul nu a fost găsit, misiunea de căutare fiind în desfășurare”, transmite ISU Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0