Tarife neschimbate la Ştrandul Ostroveni. Cât scoate din buzunar o familie, pentru o zi de bălăceală

HomeActualitateRecomandate

Tarife neschimbate la Ştrandul Ostroveni. Cât scoate din buzunar o familie, pentru o zi de bălăceală

  Deschis la 1 iunie, odată cu zilele însorite, Ştrandul Ostroveni, din Vâlcea, atrage din ce în ce mai mulţi vizitatori. Tarifele pentru o zi

Accident de muncă mortal, în Vâlcea. Un bărbat de 46 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut dintr-un taf forestier
O femeie a murit electrocutată într-o hală de mase plastice
Un tânăr, de 36 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum forestier din Vâlcea
Distribuie acest articol

Loading

 

Deschis la 1 iunie, odată cu zilele însorite, Ştrandul Ostroveni, din Vâlcea, atrage din ce în ce mai mulţi vizitatori. Tarifele pentru o zi de bălăceală au rămas la nivelul de anul trecut. Astfel, biletul de intrare pentru adulţi este de 15 lei, iar copiii cu vârsta între 5-14 ani plătesc 8 lei. Micuţii care au sub 5 ani au gratuitate.

După mai multe săptămâni de vreme nefavorabilă, Ştrandul Ostroveni începe să atragă tot mai mulți vizitatori, anunţă Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea.

„După îmbunătățirea vremii din ultimele zile, dar și ca urmare a finalizării anului școlar, Baza de agrement ”Ştrand Ostroveni” din administrarea Primăriei municipiului (deschisă la 1 iunie pentru actualul sezon estival) începe să se anime cu vizitatorii cărora le pune la dispoziție aceleaşi condiţii excelente ca și în anii precedenți: două bazine cu apă dulce, două bazine cu apă sărată, grupuri sanitare curate şi moderne şi spaţii elegante pentru comerţ şi alimentaţie publică”, transmite Primăria Râmnicu Vâlcea.

Tarifele au rămas neschimbate, respectiv 15 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copiii cu vârsta între 5 şi 14 ani, micuții sub 5 ani au accesul gratuit, iar pensionarii din Râmnicu Vâlcea se bucură în continuare de gratuitate în zilele de luni până joi, în baza prezentării la intrare a cuponului de pensie şi a actului de identitate.

Programul de funcţionare al ștrandului din sudul municipiului este între orele 08.00 – 20.00 de marţi până duminică, iar lunea între orele 11.00 – 20.00.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0