Taximetrist din Craiova, ameninţat cu un cuţit şi tâlhărit de un tânăr de 23 de ani

HomeEveniment

Taximetrist din Craiova, ameninţat cu un cuţit şi tâlhărit de un tânăr de 23 de ani

  Un tânăr, de 23 de ani, din Craiova, a fost reţinut de poliţişti, sub aspectul săvârşirii  infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a ame

O femeie, de 35 de ani, din Craiova, a murit după ce a căzut de la etaj
Un tânăr de 20 de ani, din Caracal, arestat preventiv, pentru un furt comis în urmă cu 6 luni, în Craiova
Avertizare: Craiova, sub cod roşu de vijelii
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, de 23 de ani, din Craiova, a fost reţinut de poliţişti, sub aspectul săvârşirii  infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a ameninţat cu un cuţit şi i-a sustras bunurile unui taximetrist.

Polițiștii Secției nr.6 Poliție Craiova au fost sesizați, în dimineaţa zilei de 5 iulie, de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, ar fi fost tâlhărit de persoane necunoscute.

În fapt, tânărul, în calitate de taximetrist, ar fi preluat o persoană necunoscută de pe bulevardul 1 Mai și a transportat-o pe strada Dorobanților, din municipiul Craiova. Aici, prin amenințarea cu un cuțit, persoana necunoscută l-ar fi deposedat pe tânăr de suma de 600 de lei, un telefon mobil și o pereche de ochelari.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției nr.6 Poliție Craiova, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei, bunurile fiind recuperate și restituite persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, transmite IPJ Dolj.

În cursul zilei de 05 iulie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0