Tineri depistați cu substanţe interzise, pe bulevardul A.I. Cuza, din Slatina, de o patrulă de jandarmi

HomeEvenimentRecomandate

Tineri depistați cu substanţe interzise, pe bulevardul A.I. Cuza, din Slatina, de o patrulă de jandarmi

  Doi tineri, din Slatina, au fost depistaţi, marţi seara, având asupra lor substanţe interzise. Aceştia au fost legitimaţi de către o patrulă

FOTO. Craioveni, prinşi în flagrant când vindeau cocaină. Traficanţii cereau 500 de lei pe gram
Bărbatul care abordat fetiţele din Slatina a fost reţinut. Este din Piteşti, iar în trecut a mai fost acuzat de fapte de natură sexuală
Accident în Piatra-Olt. 5 persoane transportate la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi tineri, din Slatina, au fost depistaţi, marţi seara, având asupra lor substanţe interzise. Aceştia au fost legitimaţi de către o patrulă de jandarmi, iar substanţele le-au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu în data de 24 octombrie a.c., a observat, în jurul orelor 22:30, pe bld A.I. Cuza din municipiul Slatina, doi tineri care au atras atenția jandarmilor prin comportamentul lor.

Jandarmii au legitimat cele două persoane în vârstă de 19, respectiv 31 de ani, după care au efectuat controlul corporal preventiv, în urma căruia au descoperit, asupra unuia dintre tineri, un plic cu fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise de legislația în vigoare, iar asupra celuilalt o țigară parțial fumată cofecționată artizanal ce conținea material vegetal cu miros înțepător.

Actele întocmite, împreună cu produsele găsite asupra celor doi tineri, au fost predate organelor competente, pentru continuarea cercetărilor”, transmite IJJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0