Trafic restricţionat pe DEx 12 Craiova-Piteşti pentru efectuarea unor lucrări

HomeEvenimentRecomandate

Trafic restricţionat pe DEx 12 Craiova-Piteşti pentru efectuarea unor lucrări

  Restricții de circulație pe DEx12 Craiova-Pitești, în  județul Olt, astăzi, 24 aprilie, pentru efectuarea unor lucrări la partea carsoabilă

O femeie a fost stropită cu benzină și incendiată de un bărbat, în faţa unui bloc din Capitală
Accident mortal, în Vâlcea. Pieton spulberat de un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani
VIDEO. Consilier judeţean, din Olt, agresat în propria maşină, pe un câmp din Văleni. Agresorul a fost reţinut
Distribuie acest articol

Loading

 

Restricții de circulație pe DEx12 Craiova-Pitești, în  județul Olt, astăzi, 24 aprilie, pentru efectuarea unor lucrări la partea carsoabilă sau de trasare a unor marcaje rutiere.

 

Potrivit IPJ Olt, traficul va fi restricţionat astfel:

– în intervalul orar 09:00-14:00, pe sensul de mers Pitești-Craiova, la kilometrul 64+500 de metri, se efectuează lucrări de întreținere a părții carosabile, circulația rutieră fiind restricționată pe o bandă de circulație.

– în intervalul orar 11:00-14:00, pe sensul de mers Craiova-Pitești, la kilometrul 88, se aplică marcaje rutiere transversale rezonatoare, astfel că traficul rutier se va realiza pe DEx12, kilometrul 74+700 de metri Negreni – DN 65 Colonești. Circulația va fi restricționată total pe sensul Craiova – Pitești, între kilometrii 74+700 de metri – 88.

Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase!”, transmite IPJ Olt.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0