Traian Băsescu, prima ieşire publică după ce a fost declarat colaborator al Securităţii: „Niciodată nu o să uit că am fost preşedinte”

HomeNațional

Traian Băsescu, prima ieşire publică după ce a fost declarat colaborator al Securităţii: „Niciodată nu o să uit că am fost preşedinte”

  Fostul președinte Traian Băsescu spune că nu i s-a făcut rău când a aflat decizia ÎCCJ privind colaborarea cu Securitatea, ci că a ajuns pe

Peste 6.000 de persoane, fără municipiul Bucureşti, se află în carantină, iar aproape 100.000 în izolare la domiciliu din cauza COVID-19
Cauza morţii îndrăgitului artist Petrică Mîţu Stoian. Interpretul de muzică populară filmase pentru Revelion
35 de români se află în Afganistan: „Vom trimite un avion să-i aducem acasă”
Distribuie acest articol

Loading

 

Fostul președinte Traian Băsescu spune că nu i s-a făcut rău când a aflat decizia ÎCCJ privind colaborarea cu Securitatea, ci că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei pneumonii. Fostul șef al statului a făcut primele declarații după externare și s-a arătat foarte vesel, anunțând că își va cumpăra un apartament.

Eu am făcut un tratament de șapte zile la Spitalul Militar, apoi am fost la spital în Bruxelles. Eu în Bruxelles nu am vrut să merg la spital, dar am avut un puseu de tensiune, de la o boală de plămâni. Diagnosticul de la Bruxelles e de pneumonie netratată la vreme. Am recomandare să port mască tot timpul. Am discutat cu soția mea până spre dimineață, am decis să căutăm un apartament pe care să îl închiriem și să ne conformăm legii. Eu mă simt un cetățean care a trecut prin fața justiției. Că îi place sau nu, trebuie să se conformeze. Am văzut speculații, că i-au luat SPP, o să spună secrete. Nu, niciodată nu o să uit că am fost președinte. Credeți că puteam sta acolo, când aveam soția acasă? Voi călare pe poartă… Trebuia să fiu acasă, mai ales că avem de luat decizii. Trebuie să-mi caut apartament și să văd dacă e de acord Maria. Ar trebui să fie un apartament aproape de piață și metrou. Un apartament cu trei camere aș vrea, având în vedere și cheltuielile”, a declarat Traian Băsescu.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0