Trei persoane reţinute după ce au fost depistate că plantau canabis

HomeEvenimentNațional

Trei persoane reţinute după ce au fost depistate că plantau canabis

Procurorii DIIICOT-Serviciul Teritorial Oradea, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea, au efectuat, miercuri, 5 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Oradea, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de canabis, formată din 25 de plante ajunse la maturitate, reprezentând 4,5 kg de materie vegetală verde. Trei inculpaţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Tribunalului Bihor cu propunerea de arestare preventivă.

Cei trei inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Copilul de 6 ani, împins de un prieten în râul Ialomiţa, scos mort de scafandri
VIDEO&FOTO. O vilă, din comuna Icoana, distrusă de flăcări. Focul s-a aprins de la coşul de fum
Sub influenţa drogurilor, un tânăr, din Argeş, a provocat un accident. Alţi doi tineri, pasageri în maşină, au ajuns la spital
Distribuie acest articol

„Totodată, au mai fost ridicate 5 comprimate de ecstasy, 1,5 grame DMT, 2 grame de cannabis uscat, un cort special amenajat pentru cultivarea plantelor de cannabis, lămpi LED, ventilatoare, filtru de carbon, fertilizatoare și suma de 1.300 de lei. În cursul zilei de astăzi, cei trei inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0