Un al treilea român, care avea boli preexistente, a fost răpus de COVID-19

HomeNațional

Un al treilea român, care avea boli preexistente, a fost răpus de COVID-19

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani din județul Neamț. El avea condiții medicale preexistente, printre care și diabet. Bărbatul a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Un al treilea român a murit, duminică seară, din cauza infectării cu noul coronavirus.

Un jandarm, în vârstă de 48 de ani, a murit după ce a aşteptat cinci zile să fie operat. „L-au băgat în mormânt” 
Aproape jumătate din dosarele penale deschise în timpul epidemiei de COVID-19 au fost clasate
37 de decese din cauza COVID-19. Un bărbat de 39 de ani, din Ialomiţa, nu avea boli asociate
Distribuie acest articol

Loading

În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată”, se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.

Acesta este cel de-al treilea deces înregistrat în ţară din cauza COVID-19. Primii doi pacienţi, care se aflau la terapie intensivă, aveau, de asemenea, boli preexistente. Pacientul de 67 de ani din Filiaşi, care a murit la Craiova, avea cancer pulmonar, iar cel din Bucureşti, în vârstă de 74 de ani, era dializat.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0