Un băiat de doar 19 ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor

HomeEvenimentRecomandate

Un băiat de doar 19 ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor

  Un tânăr, din Slatina, şi-a încheiat socotelile cu viaţa la doar 19 ani. Băiatul a fost găsit spânzurat duminică dimineaţă. Un adolescent

O tânără, de 20 de ani, din Târgu Jiu, a murit după ce s-a aruncat de la etaj
O infirmieră, în vârstă de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău. Femeia era mamă a trei copii
Femeie găsită decedată în râul Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, din Slatina, şi-a încheiat socotelile cu viaţa la doar 19 ani. Băiatul a fost găsit spânzurat duminică dimineaţă.

Un adolescent, în vârstă de 19 ani, din Slatina, a fost găsit spânzurat la o locuinţă situată pe strada Sfântul Nicolae. Băiatul ar fi locuit cu mama sa, însă a decis să-şi pună capăt zilelor în casa tatălui său. Se pare că părinţii copilului s-ar fi despărţit.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe data de 22 octombrie, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită spânzurată la o locuință din municipiul Slatina, județul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, care s-ar fi spânzurat la o locuință situată pe strada Sfântul Nicolae din localitate”, transmite IPJ Olt.

Trupul tânărului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0