Un băiat, în vârstă de 14 ani, dintr-o comună din Olt, dispărut de acasă de câteva zile

HomeEvenimentRecomandate

Un băiat, în vârstă de 14 ani, dintr-o comună din Olt, dispărut de acasă de câteva zile

  Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Vîlcele, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a

Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unui minor, din Caracal, care a plecat de la căsuţa de tip familial
Un copil de 14 ani a plecat de la asistentul maternal, din comuna Milcov, judeţul Olt. Cine îl vede este rugat să anunţe autorităţile
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui minor, din Craiova, dat dispărut
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Vîlcele, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, au fost sesizați pe data de 14 martie, ora 14.30, cu privire la faptul că minorul, CIOBANU ANTONIO ILIE, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, în data de 11 martie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr brunet.

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare negră, pantaloni de trening de culoare verde, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare maro cu negru.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0