Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unui minor, din Caracal, care a plecat de la căsuţa de tip familial

HomeEvenimentRecomandate

Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unui minor, din Caracal, care a plecat de la căsuţa de tip familial

  UPDATE: Minorul a fost depistat, la data de 20 octombrie, pe raza oraşului Balş. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni. Ştirea ini

Un copil de 14 ani a plecat de la asistentul maternal, din comuna Milcov, judeţul Olt. Cine îl vede este rugat să anunţe autorităţile
Olt: Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea unui minor dintr-un centru de plasament din Corabia, dispărut de câteva zile
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui minor, din Craiova, dat dispărut
Distribuie acest articol

 

UPDATE: Minorul a fost depistat, la data de 20 octombrie, pe raza oraşului Balş. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Ştirea iniţială: Un minor, în vârstă de 17 ani, insitutuţionalizat în Caracal, într-o căsuţă de tip familial din cadrul DGASPC Olt, a plecat în urmă cu două zile şi  nu a mai revenit. Cine îl vede este rugat să sune la 112.

 

Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 17 ani, care a plecat voluntar de la CTF Sfântul Nicolae din municipiul Caracal și nu a mai revenit.

La data de 17 octombrie , în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că  TRICĂ ROBERT GABRIEL SEBASTIAN, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar de la CTF Sfântul Nicolae, din municipiul Caracal, în ziua de 17 octombrie , în jurul orei 12:30 și nu a mai revenit”, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,75 metri, greutate 68 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, ten închis.

La momentul plecării, acesta purta un trening negru și adidași negri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0