Cursuri gratuite de formare profesională pentru cei care vor să se angajeze ca lucrător comercial sau manichiurist

HomeSocial

Cursuri gratuite de formare profesională pentru cei care vor să se angajeze ca lucrător comercial sau manichiurist

  Două cursuri de formare profesională, prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, în luna noiembrie, pentru 28 de persoane.

84 de şomeri, din Olt, aşteptaţi la cursuri de formare profesională în meserii cerute pe piaţa muncii
Cursuri de formare profesională pentru şomerii, din Olt, în cele mai cerute meserii de pe piaţă
70 de persoane care nu au loc de muncă se pot specializa în cele mai căutate meserii din Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Două cursuri de formare profesională, prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, în luna noiembrie, pentru 28 de persoane. Meseriile în care pot obţine calificarea sunt lucrător comercial şi manichiurist.

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îsi propune sa organizeze, în luna noimebrie, două programe de formare profesională pentru 28 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt:

  • lucrator comercial – 14 persoane
  • manichiurist – 14 persoane

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0