VIDEO. Tânără, din oraşul Balş, luată cu forţa şi urcată într-un taxi de doi bărbaţi

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Tânără, din oraşul Balş, luată cu forţa şi urcată într-un taxi de doi bărbaţi

  O tânără, în vârstă de 28 de ani, din oraşul Balş, care se afla la verişoara sa, în comuna Găvăneşti, a fost luată cu forţa şi urcată într-u

Slătineancă, drogată la volan. Femeia de 38 de ani s-a ales cu dosar penal
Bărbat bătut la Izbiceni, de ziua comunei, pentru că a semnalat că unii comercianţi nu emit bon fiscal
Percheziţii în Dolj, la dealeri de droguri. Grup online cu peste 4.000 de utilizatori, prin intermediul căruia drogurile de mare risc erau vândute
Distribuie acest articol

 

O tânără, în vârstă de 28 de ani, din oraşul Balş, care se afla la verişoara sa, în comuna Găvăneşti, a fost luată cu forţa şi urcată într-un taxi de către doi bărbaţi. Mama sa a alertat autorităţile, la scurt timp fiind identificaţi autorii. Unul dintre ei era chiar fostul iubit al fetei. Ambii au fost reţinuţi. 

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești au fost sesizați, pe data de 18 octombrie, cu privire la faptul că o tânără ar fi fost luată împotriva voinței sale de la o locuință din comuna Găvănești, județul Olt, de către un bărbat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din orașul Balș, județul Olt, s-ar fi deplasat cu un taxi în comuna Găvănești, județul Olt, iar împreună cu un bărbat de 45 de ani, din orașul Balș, județul Olt, ar fi pătruns fără drept într-un imobil, de unde ar fi luat o tânără de 28 de ani, din orașul Balș, județul Olt, împotriva voinței sale, pe care ar fi urcat-o în taxi, prin întrebuințare de amenințări și acte de violență, plecând într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au identificat, în urma activităților investigativ-operative, cei doi bărbați și tânăra într-un imobil din orașul Balș, județul Olt.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 19 octombrie 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0