Un bărbat a încercat să fure cutia de donaţii dintr-o pizzerie din Craiova

HomeEveniment

Un bărbat a încercat să fure cutia de donaţii dintr-o pizzerie din Craiova

  Poliţiştii din Craiova fac cercetări pentru identificarea unui bărbat care a încercat să fure cutia cu bani, pentru o cauză umanitară, ampla

FOTO. Accident cu trei autoturisme implicate, pe DN 65, în afara Craiovei. Un bărbat, transportat la spital
VIDEO. Accident DN 64, Osica de Sus: O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD, în urma impactului dintre un autoturism şi un dric ce transporta o pe persoană decedată
Craiovean, reţinut 24 de ore după ce a provocat un accident având o alcoolemie de 3,33 g/l în sânge
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţiştii din Craiova fac cercetări pentru identificarea unui bărbat care a încercat să fure cutia cu bani, pentru o cauză umanitară, amplasată într-o pizzerie din oraş.

 

Potrivit IPJ Dolj, se fac cercetări pentru identificarea unui bărbat care a încercat să fure cutia cu banii donaţi pentru un caz umanitar. Bărbatul a vrut să sustragă cutia printr-un geam, însă angajatele dinăuntru au reuşit să-l oprească.

Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public privind tentativa unui bărbat de a sustrage cutia de donaţii dintr-o pizzerie din municipiul Craiova, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru identificarea bărbatului în cauză şi luarea măsurilor legale”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0