Un bărbat, de 42 de ani, a căzut de pe o antenă releu în prezenţa poliţiştilor şi a negociatorului IPJ Dolj, veniţi să-l convingă să coboare

HomeEveniment

Un bărbat, de 42 de ani, a căzut de pe o antenă releu în prezenţa poliţiştilor şi a negociatorului IPJ Dolj, veniţi să-l convingă să coboare

  Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Segarcea, a murit după ce a căzut de pe o antenă releu. Poliţiştii dar şi un negociator din cadrul IP

Un bărbat, cu domiciliul în Spania, a votat la o secţie din Olt. Incidente la mai multe secţii, în ultimele ore de vot
Trafic blocat pe DN 6, în Dolj, în urma unui accident rutier. O femeie a murit
FOTO&VIDEO. Razie azi-noapte în Slatina, dar şi în împrejurimi. Un slătinean, prins beat la Valea Mare
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Segarcea, a murit după ce a căzut de pe o antenă releu. Poliţiştii dar şi un negociator din cadrul IPJ Dolj au încercat să-l convingă să coboare, însă bărbatul a căzut de la înălţime, impactul cu solul fiind fatal.

Poliţiştii Poliţiei Oraşului Segarcea au fost sesizaţi, pe data de 16 august, ora 22.55, prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-a urcat pe o antenă releu.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea, dar şi un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, fiind identificat un bărbat de 42 de ani, din localitate, care a căzut de pe antena-releu.

Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor, însă, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de pe ambulanţă, fiind declarat decesul”, transmite IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0