Un bărbat, din Olt, care intenţiona să-şi încheie socotelile cu viaţa, găsit de către echipajele de salvatori

HomeEveniment

Un bărbat, din Olt, care intenţiona să-şi încheie socotelile cu viaţa, găsit de către echipajele de salvatori

  Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din compuna Crîmpoia, judeţul Olt, care intenţiona să-şi pună capăt zilelor, a fost găsit la timp de cătr

FOTO&VIDEO. Accident grav în Dolj. O femeie a murit
Accident cu victime în Pleşoiu. Două persoane transportate la spital
Femeie de 42 de ani, accidentată mortal în Balş
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din compuna Crîmpoia, judeţul Olt, care intenţiona să-şi pună capăt zilelor, a fost găsit la timp de către salvatori, într-o pădure. Bărbatul i-a mărturisit unui angajat al unei societăţi comerciale din comuna Schitu că are de gând să-şi încheie socotelile cu viaţa, iar omul a alertat autorităţile. Salvatorii l-au găsit la timp, într-o pădure.

 

Polițiștii Postului de Poliție Schitu au fost sesizați, pe data de 24 aprilie, ora 22.00, de către un bărbat, angajat al unei societăți comerciale, din comuna Schitu, județul Olt, cu privre la faptul că un bărbat ar fi venit la locul său de muncă și i-ar fi declarat că intenționează să se sinucidă în pădurea din comuna Schitu.

 

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care, din primele verificări, au stabilit identitatea bărbatului ce ar fi amenințat că se va sinucide, ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Crîmpoia, județul Olt.

Imediat, au fost alcătuite echipe de căutare, în acest sens, fiind solicitat sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, respectiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În urma activităților de căutare, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți au identificat bărbatul în pădurea din comuna Schitu”, transmite IPJ Olt.

Pe perioada cât a lipsit, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0