Olt: O femeie, din Mihăeşti, dată dispărută în această dimineaţă de către fiica sa

HomeEveniment

Olt: O femeie, din Mihăeşti, dată dispărută în această dimineaţă de către fiica sa

  UPDATE: În cursul aceleiași zile, femeia a revenit la domiciliul său. Pe perioada cât a lipsit, aceasta a declarat că nu a fost victima vreu

Mama gemenilor de 2 ani căzuţi de la etajul 10, în timp ce făcea live pe Facebook, condamnată cu suspendare
FOTO. Maşină distrusă de flăcări pe o stradă din Slatina
O fetiţă de 9 ani, dintr-o comună din Dolj, agresată sexual de către bunic. Ororile la care a fost supusă copila
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: În cursul aceleiași zile, femeia a revenit la domiciliul său. Pe perioada cât a lipsit, aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, transmite IPJ Olt.

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 54 de ani, din comuna Mihăești, județul Olt, care ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, în data de 25 aprilie, și nu a mai revenit. Fiica sa a semnalat dispariţia.

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa au fost sesizați, pe data de 25 aprilie, ora 07.20, de către o femeie, cu privire la faptul că mama sa, PÎRVA MARIANA, ar fi plecat voluntar de la domiciliul său, în dimineața zilei de 25 aprilie, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60-1,65 metri, greutate aproximativ 60 de kilograme, păr șaten, tuns scurt până la nivelul umerilor, ochi căprui.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de femeie, la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0