Promenada Mall Craiova se deschide pe 5 octombrie. Magazine în exclusivitate, inaugurate în Bănie

HomeActualitateRecomandate

Promenada Mall Craiova se deschide pe 5 octombrie. Magazine în exclusivitate, inaugurate în Bănie

  Cel mai mare centru comercial din zona Olteniei se va deschide pe data de 5 octombrie, în Craiova. Promenada Mall Craiova, cu o suprafaţă to

COVID-19 la APIA Olt. Şase angajaţi ai instituţiei se află în izolare, după ce un salariat a fost testat pozitiv
Informare meteo de ninsori, în aproape toată ţara, valabilă din această noapte
CAO: Slătioara, fără apă în toată comuna până la ora 16.00
Distribuie acest articol

Loading

 

Cel mai mare centru comercial din zona Olteniei se va deschide pe data de 5 octombrie, în Craiova. Promenada Mall Craiova, cu o suprafaţă totală de 78.500 de metri, situat pe Calea Severinului, nr 61, va avea în jur de 150 de magazine, printre branduri regăsindu-se Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Enzo Bertini, Modivo sau Mohito. De asemenea, centrul va dispune de cea mai mare terasă panoramică exterioară, din Craiova, ce va găzdui restaurante și cafenele.

Promenada Mall Craiova îşi va deschide uşile pentru craioveni şi nu numai, în data de 5 octombrie. Printre magazinele care se vor găsi în exclusivitate, în Promenada, se numără nume importante din zona de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte: Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Enzo Bertini,Modivo, Mohito.

Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle), dar și de noile tipuri de magazine din lanțul Inditex: Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius.

Noul centru comercial va găzdui și primul hypermarket Carrefour din Craiova.

De asemenea, proiectul include un cinematograf Cineplexx, o parcare de peste 2.100 de locuri și restaurante de tip drive-through, precum KFC.

Centrul comercial va dispune și de cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, ce va găzdui restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0