Un bărbat de 66 de ani, din Olt, i-a furat telefonul din geantă unei piteştence care stătea la coadă la un chioşc

HomeEvenimentRecomandate

Un bărbat de 66 de ani, din Olt, i-a furat telefonul din geantă unei piteştence care stătea la coadă la un chioşc

  Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, sub aspectul infracţiunii de furt. Acesta i-a sustras din gean

VIDEO. Bărbat, din Dolj, reţinut după ce şi-a agresat fosta concubină, aflată în maşină cu un tânăr
Un bărbat, din Olt, şi-a agresat sexual fiica de 16 ani. S-a dispus reţinerea pentru 24 de ore
Bărbatul din Bascov care și-a măcelărit familia a fost reţinut. Apar noi detalii în cazul crimei şocante
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, sub aspectul infracţiunii de furt. Acesta i-a sustras din geantă telefonul unei femei, care stătea la coadă la un chioşc din Piteşti.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, pe data de 27 septembrie, în jurul orei 10.00, de către o femeie din Pitești, cu privire la faptul că, un bărbat i-ar fi sustras telefonul mobil din geantă, în timp ce aștepta să cumpere produse de la un chioșc.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au deplasat la fața locului și, în urma verificărilor, pe baza semnalmentelor oferite de persoana vătămată, au identificat persoana bănuită de săvârșirea fapte, un bărbat de 66 de ani din județul Olt.

În apropierea bărbatului, polițiștii au găsit abandonat și telefonul mobil în cauză.

În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, iar bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri”, transmite IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0