CSM Slatina, deplasare la Concordia Chiajna

HomeSport

CSM Slatina, deplasare la Concordia Chiajna

  Echipa de fotbal CSM Slatina are o nouă deplasare consecutivă. După meciul susţinut în „Ghencea” cu CSA Steaua Bucureşti, gruparea pregătită

CSM Slatina învinge de o manieră clară Ripensia Timişoara, la primul succes pe teren propriu din acest sezon
Mircea Chiriţă, sportivul secţiei de tenis de masă de la CSM Slatina, câştigătorul „Cupei României”   
Victorina Bora, supărată după meciul cu Brăila: „Ne-au bătut pe nişte lucruri pe care le-am pregătit”
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina are o nouă deplasare consecutivă. După meciul susţinut în „Ghencea” cu CSA Steaua Bucureşti, gruparea pregătită de Daniel Oprescu întâlneşte sâmbătă, 30 septembrie, cu începere de la ora 11.00, în deplasare, Concordia Chiajna, o altă aspirantă la play-off.

CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a II-a cu o altă deplasare dificilă, de data aceasta contra echipei Concordia Chiajna.

Gruparea slătineană vine după remiza cu CSA Steaua, scor 1-1, şi se află pe locul nouă în clasament, cu 10 puncte acumulate.

De cealaltă parte, Concordia Chiajna, formaţie ce aspiră la promovare, şi care are în componenţă jucători cu experienţă în eşaloanele superioare, cea mai nouă achiziţie a grupării pregătite de Erik Lincar fiind Gabriel Torje, se află pe poziţia a 12-a în clasament, cu opt puncte acumulate.

Concordia Chiajna-CSM Slatina este programat sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00. Meciul va fi transmis în direct pe platforma frf.tv.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0