Un bărbat, din Osica de Sus, şi-a lăsat părinţii sub cerul liber, după ce le-a dat foc casei

HomeEvenimentRecomandate

Un bărbat, din Osica de Sus, şi-a lăsat părinţii sub cerul liber, după ce le-a dat foc casei

  Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Osica de Sus, şi-a lăsat părinţii sub cerul liber, după ce le-a incendiat casa, pe fondul unor

VIDEO. Pagube însemnate în urma unui incendiu izbucnit la magazinul de pompe funebre de lângă Cimitirul Strehareţi din Slatina
VIDEO. Pacienţii de la Psihiatrie sunt transferaţi la Spitalul Schitu Greci şi pe Drăgăneşti
VIDEO. Incendiu în zona fostelor băi comunale din Slatina. Clădirea dezafectată era folosită de oameni fără locuinţă
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Osica de Sus, şi-a lăsat părinţii sub cerul liber, după ce le-a incendiat casa, pe fondul unor neînţelegeri. Piromanul a fost reţinut.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe data de 16 octombrie, ora ora 02.50,prin apel 112, cu privire la faptul că la o locuință din comuna Osica de Sus a izbucnit un incendiu.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Osica de Sus, ar fi încendiat mai multe bunuri din interiorul locuinței, iar focul s-a extins asupra întregului imobil.

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 16 octombire 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

Ulterior, în cursul aceleiași zilei, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Caracal, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive față de bărbat, pentru 30 de zile.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Maria 8 luni ago

    Care părinți Ia-ți văzut voi ,dc nu leati luat interviu și la părinți dacă tot scrieti ca ia lăsat sub cerul liber

DISQUS: 0