Explozie urmată de incendiu la o autotilitară încărcată cu diluant, în Horezu. Două persoane au fost rănite

HomeEveniment

Explozie urmată de incendiu la o autotilitară încărcată cu diluant, în Horezu. Două persoane au fost rănite

  Explozie urmată de un incendiu la o autoutilitară încărcată cu diluant în Horezu, judeţul Vâlcea. Două persoane au fost rănite, fiind transp

O şoferiţă, în vârstă de 70 de ani, rănită într-un accident petrecut pe DN 7
Trafic restricţionat între Slatina şi Craiova, în zona Pădurea Saru, pentru repunerea pe roţi a unui TIR
FOTO. Bărbat lovit de maşină pe o trecere de pietoni din Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

Explozie urmată de un incendiu la o autoutilitară încărcată cu diluant în Horezu, judeţul Vâlcea. Două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați să intervină, cu puțin timp în urmă, prin apel la 112, la un incendiu izbucnit, în urma unei explozii, la o autoutilitară încarcată cu poduse folosite la marcajul rutier,  în  orașul Horezu.

Forțe din cadrul Punctului de Lucru Horezu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SAJ s-au deplasat de urgență la locul indicat.

La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoutilitarei. Incendiul a fost lichidat la scurt timp de la sosirea pompierilor militari.

„Explozia s-a produs la un recipient încărcat cu cca 50 l diluant și se pare că a fost inițiată de o supraîncălzire a compresorului din dotarea autospecialei. Cele doua butelii cu oxigen aflate în autoutilitară au ramas intacte.

În eveniment au fost 3 persoane implicate și, din păcate, doua victime au fost transportate la CPU Horezu si prezintă traumatisme cranio-cerebrale, răni la membrele inferioare, epistaxis si arsuri ușoare la nivelul feței si membrelor superioare. Cea de-a treia persoană a fost evaluată și a refuzat transportul la spital”, transmite ISU Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0