Un bărbat, din Perieţi, a rămas fără autoturism după ce s-a prezentat la RAR. Maşina era căutată de autorităţile din Italia

HomeEveniment

Un bărbat, din Perieţi, a rămas fără autoturism după ce s-a prezentat la RAR. Maşina era căutată de autorităţile din Italia

Un bărbat, din Perieţi, care s-a prezentat la Registrul Auto Român, a rămas fără autoturism.  Maşina era dată în urmărire internaţională de către autorităţile din Italia, ca bun căutat pentru confiscare.

Trafic îngreunat, pe DN 65, între Slatina şi Piteşti, din cauza unor lucrări
Trei persoane, din Olt, rănite într-un accident petrecut pe DN 64. Două dintre victime sunt copii
Mii de kg de cereale confiscate în Corabia. Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale
Distribuie acest articol

Loading

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați de către reprezentanții Registrului Auto Roman – Reprezentanța Olt cu privire la faptul că în cursul acestei dimineți, o persoană s-a prezentat pentru a efectua demersurile necesare în vederea identificării unui autoturism, care figurează ca având mențiuni judiciare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat faptul că un bărbat, de 44 de ani, din comuna Perieți, județul Olt deține autoturismul respectiv, pentru care există o alertă de urmărire internațională, emisă de către autoritățile din Italia. Autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare. Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Olt.  

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire .

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0