17.7 C
Slatina
sâmbătă, septembrie 18, 2021

Un bărbat, din Redea, a plecat cu animalele la păscut şi nu s-a mai întors acasă. Se cere sprijinul oamenilor pentru găsirea acestuia

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
UPDATE. Bărbatul a fost găsit. Nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Ştirea iniţială. Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Redea, a plecat cu animalele la păscut şi nu a mai revenit acasă. Omul este căutat deja de două zile. Oricine poate da detalii despre el este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

La data de 09 septembrie , ora 17:00 polițiștii din cadrul Secției nr.5 Poliție Rurală Deveselu, au fost sesizați de un bărbat, din comuna Redea, cu privire la faptul că, în ziua de 08 septembrie, ora 18:00, fratele său NICA VIOREL, în vârstă de 48 de ani, tot din comuna Redea, a plecat cu animalele la păscut și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 50-60 kg, păr negru drept, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare.

La data plecării purta o cămașă cu mânecă lungă în carouri, pantaloni tip salopetă gri, în picioare adidași albaștri, iar pe cap purta o șapcă gri.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email