Un bărbat, din Craiova, prins cu 120 de km/h, pe DN 65, în localitatea Scorniceşti

HomeActualitate

Un bărbat, din Craiova, prins cu 120 de km/h, pe DN 65, în localitatea Scorniceşti

  Un bărbat de 52 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumu

Al 5-lea focar de pestă în fermele din Olt. Aproape 1.700 de porci vor fi ucişi la o exploataţie din Scorniceşti
Tânăr cercetat pentru trei infracţiuni rutiere, după ce a fost prins pe un moped în oraşul Scorniceşti
Scorniceşti, în continuare peste pragul incidenţei de 4. Drăghiceni, uşoară scădere a ratei de infectare
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat de 52 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Scornicești. De asemenea, autoturismul avea asigurarea auto obligatorie expirată.

Un bărbat de 52 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Scornicești, cu viteza de 120 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h.

Cu ocazia verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul are expirată asigurarea auto obligatorie.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, au fost reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0