Un bărbat din Vâlcea a murit în chinuri, strivit de un utilaj de balotat paie

HomeEveniment

Un bărbat din Vâlcea a murit în chinuri, strivit de un utilaj de balotat paie

  Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea vâlceană Dragoeşti, a murit marţi după amiază, după ce şi-a prins braţul, ulterior fiind

Arest preventiv pentru 30 zile în cazul bărbatului care a abordat mai multe fetiţe, la locurile de joacă din Slatina
VIDEO. Câine târât zeci de kilometri cu excavatorul, salvat de şoferii care au blocat în trafic utilajul
FOTO. Accident grav pe DN 54, în Olt. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar doi copii de 6 ani au fost răniţi
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea vâlceană Dragoeşti, a murit marţi după amiază, după ce şi-a prins braţul, ulterior fiind strivit de un utilaj de balotat paie.

Polițiști din cadrul Secției nr. 4 Prundeni au fost sesizați, pe data de 17 octombrie, prin apel  S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe un câmp din extravilanul localității Drăgoești, a fost găsită o persoană decedată.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce se afla pe un teren arabil, în localitatea Drăgoești, efectuând verificări la nivelul unui utilaj de balotat ce era atașat unui tractor, un bărbat de 50 de ani, din localitate, si-ar fi prins brațul drept, fiind ulterior strivit de utilaj.

Echipajul medical, ajuns la fața locului a declarat decesul”, transmite IPJ Vâlcea.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează  cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0