Un bărbat în vârstă de doar 48 de ani, din Olt, şi-a pus capăt zilelor

HomeEvenimentRecomandate

Un bărbat în vârstă de doar 48 de ani, din Olt, şi-a pus capăt zilelor

  Un bărbat, în vârstă de doar 48 de ani, din comuna Brebeni, judeţul Olt, şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o anex

Un copil de 13 ani, fiu de preot, s-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu-Severin
O infirmieră, în vârstă de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău. Femeia era mamă a trei copii
Un tânăr de 36 de ani, care juca fotbal la echipa din Brâncoveni, găsit mort în Italia. Familia strânge banii necesari repatrierii trupului neînsufleţit
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de doar 48 de ani, din comuna Brebeni, judeţul Olt, şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-o anexă din cadrul gospodăriei.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat,la data de 4 octombrie, ora 9.10, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană a fost găsită spânzurată la o locuință din comuna Brebeni, județul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana, împreună cu echipa operativa din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei ca fiind un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Brebeni, care s-ar fi spânzurat într-o anexă din fața locuinței sale.

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, transmite IPJ Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0