Restricţii de trafic, în Slatina, pentru lucrări la sistemul de apă şi canal

HomeEvenimentRecomandate

Restricţii de trafic, în Slatina, pentru lucrări la sistemul de apă şi canal

  Noi restricţii de trafic, în Slatina, pe Bulvardul A.I Cuza, segmentul cu strada Prelungirea Tunari şi intersecţia cu strada Ecaterina Teodo

Un copil de 11 ani, aflat pe bicicletă, acroşat de un autoturism pe raza localităţii Grădinari
Persoanele care au comis abuzuri sexuale se regăsesc într-un registru naţional al Poliţiei
Un slătinean care voia să-şi pună capăt zilelor, după o ceartă cu soţia, convins să renunţe la gestul extrem de un negociator al Poliţiei
Distribuie acest articol

 

Noi restricţii de trafic, în Slatina, pe Bulvardul A.I Cuza, segmentul cu strada Prelungirea Tunari şi intersecţia cu strada Ecaterina Teodoroiu, pentru continuarea lucărilor de modernizare a sistemului de apă şi canal. Lucrările sunt preconizate să se încheie pe data de 20 octombrie.

Începând de azi, 4 septembrie 2023, pe bulevardul A. I. Cuza, respectiv segmentul de drum dintre intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Prelungirea Tunari și intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Ecaterina Teodoroiu (pe  sensul de mers dinspre Gara Slatina spre centru), vor fi instituite restricții de trafic (trafic închis) cu acordul administratorului drumului public și avizul poliției rutiere, sens în care, sunt amplasate indicatoare rutiere cu direcțiile de urmat.

Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina, fiind valabile până la finalizarea lucrărilor, respectiv 20 octombrie 2023.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0