Un bărbat s-a înecat în râul Olt. S-a dus la scăldat, dar nu a mai ieşit din apă

HomeEveniment

Un bărbat s-a înecat în râul Olt. S-a dus la scăldat, dar nu a mai ieşit din apă

  Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, s-a înecat în Olt, în Vâlcea. Acesta voia să se răcorească şi a mers la scăldat împreună cu concubina sa,

FOTO&VIDEO. Autoutilitară cuprinsă de flăcări, la ieşirea din Slatina, spre Milcov
VIDEO. Un bărbat de 50 de ani, dintr-o comună din Olt, a ars de viu în casa cuprinsă de flăcări
FOTO. Cinci morţi şi trei persoane în comă, după ce o autoutilitară a intrat într-un TIR, pe un drum din Teleorman
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, s-a înecat în Olt, în Vâlcea. Acesta voia să se răcorească şi a mers la scăldat împreună cu concubina sa, însă nu a mai ieşit la suprafaţă. Pompierii l-au scos la suprafaţa mort.

Astăzi, polițiștii din Băbeni au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin plutește pe râul Olt.

Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Băbeni, judeţul Vâlcea, ar fi mers la scăldat împreună cu concubina sa, iar în momentul când ar fi intrat în apă, acesta s-ar fi înecat.

La fața locului s-au deplasat şi pompierii care l-au extras din apă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

De asemenea, bărbatul în cauză nu prezenta urme vizibile de violență pe corp.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Vâlcea.

FOTO: Arhivă

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0