VIDEO. Incendiu violent noaptea trecută în Pîrşcoveni. Proprietarea a fost salvată de doi poliţişti care au observat flăcările

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Incendiu violent noaptea trecută în Pîrşcoveni. Proprietarea a fost salvată de doi poliţişti care au observat flăcările

  Incendiu violent, noaptea trecută, în comuna Pîrşoveni. O locuinţă a fost cuprinsă, în jurul orei 23.00, de flăcări din cauza unui scurtcirc

Băiat de 15 ani, înecat într-un iaz. A mers la scăldat cu prietenii și se ținea de peturi de plastic, pentru că nu știa să înoate
Percheziţii în Olt, Vâlcea, Sibiu şi Călăraşi,  într-un dosar de spălare de bani. 200.000 de lire, prejudiciul creat
Accident grav pe DN 65, Slatina-Piteşti, zona Hanul Stejarul. Victima, un pieton
Distribuie acest articol

Loading

 

Incendiu violent, noaptea trecută, în comuna Pîrşoveni. O locuinţă a fost cuprinsă, în jurul orei 23.00, de flăcări din cauza unui scurtcircuit electric. Doi poliţişti, care patrulau pe stradă, au observat flăcările şi au evacuat-o pe proprietara în vârstă de 62 de ani. Pompierii s-au luptat mai bine de patru ore pentru a stinge incendiul.

Doi polițiști ai Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Potcoava Mică, din comuna Pîrșcoveni, au observat flăcările şi au scos-o pe proprietară din locuinţă.

După ce s-au asigurat că în locuință nu se mai aflau și alte persoane, au anunțat și solicitat, prin serviciul de urgență 112, intervenția pompierilor și a unui echipaj de ambulanță.

Întrucât în interiorul camerei de unde a izbucnit incendiul se aflau 3 butelii cu GPL, polițiștii au procedat la asigurarea perimetrului și îndepărtarea persoanelor care se aflau la fața locului.

La scurt timp, una dintre butelii a explodat, însă, datorită intervenției prompte a polițiștilor, nu au existat victime omenești.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale femeii, care nu prezenta vătămări corporale, refuzând internarea în spital, iar cele patru autospeciale de pompieri cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au stins în totalitate incendiul care a afectat în proporție de 70% locuința.

Cei doi polițiști sunt Simion Cosmin, șeful Postului de Poliție Pîrșcoveni și Nițu Gabriel, șeful Postului de Poliție Șopîrlița, din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, iar prin gestul lor eroic au demonstrat dedicaţia şi profesionalismul de care dau dovadă în slujba comunităţii”, transmite IPJ Olt.

Echipaje din cadrul Detașamentului Slatina, Detașamentului Caracal și Gărzii Osica de Sus, au intervenit patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD. Intervenţia a durat mai bine de patru ore.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

În urma incendiului au ars  o anexă gospodărească și acoperișul casei pe circa 200 de metri pătrați.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect sau cu improvizații”, transmite ISU Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0