Crimă în Olt. Un tânăr şi-a lovit concubina cu o secure până când a lăsat-o fără suflare

HomeEvenimentRecomandate

Crimă în Olt. Un tânăr şi-a lovit concubina cu o secure până când a lăsat-o fără suflare

  Crimă în Piatra-Olt. O femeie, în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă de concubinul ei, în vârstă de 34 de ani. Tragedia s-a petrecut noaptea

FOTO. Două persoane transportate la spital, în urma unui accident petrecut într-o localitate din Olt
FOTO. Accident în Olt. Trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţa Slatina
Accident pe DN 67. O şoferiţă a fost transportată la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Crimă în Piatra-Olt. O femeie, în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă de concubinul ei, în vârstă de 34 de ani. Tragedia s-a petrecut noaptea trecută, pe fondul unui conflict spontan. Bărbatul a lovit-o în repetate rânduri cu o secure, până ce a lăsat-o fără suflare.

Crimă în Piatra-Olt, în seara zilei de 9 ianuarie. Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, şi-a ucis concubina în vârstă de 42 de ani, pe care a lovit-o în repetate rânduri cu o secure.

Pe fondul consumului de alcool, între cei doi ar fi izbucnit un conflict, iar de aici tragedia. Bărbatul a fost reţinut noaptea trecută.

Polițiștii Poliției orașului Piatra-Olt au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință de pe strada Victoriei, din orașul Piatra-Olt, un bărbat ar fi lovit o femeie cu securea în zona capului.

La fața locului, s-a deplasat o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârșcoveni, județul Olt.

În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, transmite IPJ Olt.

Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de tânărul de 34 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 10 ianuarie.

Moartea victimei a fost una violentă, transmit procurorii

În cursul zilei de 09.01.2024, lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel către Poliţia oraş Piatra-Olt, cu privire la faptul că, la data de 09.01.2024, în jurul orei 20:30, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I.(42 ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.–V.(34 ani), acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, respectiv cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i victimei leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 09.01.2024 au rezultat următoarele:

Victima C. I. prezintă următoarele leziuni traumatice: multiple plăgi tăiate, plagă tăiată-despicată cu dimensiunile cuprinse între 1,5 – 9 cm, multiple dungi echimotice, multiple zone echimozate, multiple mărci traumatice, de formă pătrată/dreptunghiulară, fractură humerus stâng, deformarea anormală a cutiei toracice, sub rezerva autopsiei medico- legale rezultând că moartea acesteia a fost violentă şi s-a datorat cu cea mai mare probabilitate hemoragiei interne, consecinţa unui politraumatism, leziunile traumatice multiple care s-au constatat cu ocazia examinării s-au putut produce prin lovire repetată cu corp dur tăietor/despicător, moartea putând data din 09.01.2024..”, mai transmite sursa citată.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0