Un muncitor şi-a pierdut viaţa, după ce a fost surprins sub un mal de pământ

HomeEveniment

Un muncitor şi-a pierdut viaţa, după ce a fost surprins sub un mal de pământ

  Un bărbat, în vârstă de 54 d ani, din judeţul Vâlcea, şi-a pierdut viaţa în timpul unor lucrări pentru reconstrucţia unui drum forestier, di

VIDEO&FOTO.  Şoferul unui TIR încărcat cu fructe a murit într-un accident produs pe DN 55, în afara localităţii Căciulăteşti
FOTO. Un bătrân, dintr-o comună din Olt, a ars de viu în locuinţa-i cuprinsă de incendiu
Poliţistul drogat şi băut care a lovit cu maşina o femeie, în Caracal, fost reţinut 24 de ore
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 54 d ani, din judeţul Vâlcea, şi-a pierdut viaţa în timpul unor lucrări pentru reconstrucţia unui drum forestier, din oraşul Călimăneşti.

 

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Călimănești  au fost sesizaţi, astăzi, 9 mai, prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat 54 de ani, din localitatea Bujoreni, în timp ce efectua lucrări pentru reconstrucția unui drum forestier, în zona Rostea, din orașul Călimănești, ar fi fost surprins de un mal de pământ.

În urma incidentului, bărbatul a decedat. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, transmite IPJ Vâlcea.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0