Un slătinean care voia să-şi pună capăt zilelor, după o ceartă cu soţia, convins să renunţe la gestul extrem de un negociator al Poliţiei

HomeEvenimentRecomandate

Un slătinean care voia să-şi pună capăt zilelor, după o ceartă cu soţia, convins să renunţe la gestul extrem de un negociator al Poliţiei

  Un slătinean, în vârstă de 44 de ani, care ameninţa că-şi va pune capăt zilelor, supărat după o ceartă cu soţia sa, a fost convins de un neg

Crimă de Paşte. O femeie și-a bătut soțul până l-a omorât
Un tânăr, de 21 de ani, fără permis şi drogat, depistat pe strada Artileriei, din Slatina
Accident grav în Argeş. O şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp electric
Distribuie acest articol

 

Un slătinean, în vârstă de 44 de ani, care ameninţa că-şi va pune capăt zilelor, supărat după o ceartă cu soţia sa, a fost convins de un negociator din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, să renunţe la gestul extrem. Bărbatul a fost transportat la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, joi, 26 octombrie, în jurul orei 13.40, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană amenință că se sinucide într-o locuință de pe strada Banului, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii cu un membru al familiei, un bărbat de 44 de ani, din localitate, s-a închis într-o cameră din locuință și a amenințat că se va sinucide.

În urma discuțiilor purtate de către un negociator din cadrul Poliției municipiului Slatina cu bărbatul, s-a luat hotărârea de a se pătrunde în camera unde se afla acesta, bărbatul fiind găsit întins pe jos și într-o stare avansată de anxietate.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj medical și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, transmite IPJ Olt.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0