Un şofer, de 63 de ani, a acroşat un autoturism, şi-a continuat drumul, apoi a provocat un accident pe strada Tudor Vladimirescu. O persoană a ajuns la spital

HomeEveniment

Un şofer, de 63 de ani, a acroşat un autoturism, şi-a continuat drumul, apoi a provocat un accident pe strada Tudor Vladimirescu. O persoană a ajuns la spital

Un bărbat din Negreni a fost implicat, în această dimineaţă, în două evenimente rutiere petrecute în doar câteva minute. Şoferul, în vârstă de 63 de ani, a acroşat un autoturism provocând pagube materiale, însă şi-a continuat deplasarea, fără a opri, după care a fost implicat într-un eveniment rutier pe strada Tudor Vladimirescu. O persoană a fost transportată la spital.

Peste 250 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie, aplicate de poliţiştii olteni
Bărbat atacat de un câine, rasa Amstaff, salvat de un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei Bascov
VIDEO. Metoda prin care un bărbat, din Slătioara, a fost păcălit de un vânzător de lemne din Argeş
Distribuie acest articol

Loading

Astăzi, in jurul orei 9. 30, pe strada Tudor Vladimirescu,  din municipiul Slatina, s-a produs un eveniment rutier. Din primele date, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule.

În urma coliziunii dintre cele doua autovehicule, o persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Un bărbat, de 63 de ani, din comuna Negreni, conducătorul unuia dintre autoturismele implicate,  a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultatul fiind 0.

Anterior acestui eveniment,  conducătorul auto, de 63 de ani, ar fi acroșat un autoturism, provocând doar pagube materiale. Bărbatul și-a continuat deplasarea, fără a opri, după care a fost implicat în evenimentul rutier de pe strada Tudor Vladimirescu.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvân al IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0