Un tânăr care se afla în pădure s-a tăiat cu o drujbă la gât. A fost preluat de elicopterul SMURD

HomeEveniment

Un tânăr care se afla în pădure s-a tăiat cu o drujbă la gât. A fost preluat de elicopterul SMURD

  Un elicopter SMURD a fost solicitat, sâmbătă, de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui pentru a prelua un tânăr din

FOTO&VIDEO. Un şofer s-a răsturnat cu maşina pe strada Cuza Vodă, din Slatina. Intervin echipajele SMURD
VIDEO. Accident grav pe Drumul Expres, la kilometrul 32. Traficul este blocat pe sensul de mers Craiova către Piteşti
Accident Corabia: O fetiţă, de 9 ani, în comă, va fi transportată cu elicopterul la Craiova. Şoferul, de 25 de ani, este resuscitat
Distribuie acest articol

Loading

 

Un elicopter SMURD a fost solicitat, sâmbătă, de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui pentru a prelua un tânăr din localitatea Stâncăşeni care prezintă o plagă tăiată în zona gâtului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu, bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit o hemoragie puternică după ce s-ar fi tăiat cu o drujbă. El se afla într-o pădure cu mai multe persoane. Se bănuieşte faptul că tânărul şi-a provocat rana în mod intenţionat.

O ambulanţă C2 cu medic de la Bârlad a fost trimisă la Stâncăşeni pentru un bărbat în vârstă de 23 de ani ce prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului. El era în pădure, iar solicitarea a fost făcută de nişte vecini care îl însoţeau. Se pare că este o autogresiune, tatăl victimei declarând ca pacientul avea o depresie. A fost solicitat elicopterul SMURD de la Iaşi, care urmează să preia pacientul. Victima a suferit o secţiune de trahee, este stabilă hemodinamic şi conştientă, dar prezintă o sângerare puternică”, a declarat Ungureanu.

Poliţiştii au demarat verificări în acest caz pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0