VIDEO. Accident grav pe Drumul Expres, la kilometrul 32. Traficul este blocat pe sensul de mers Craiova către Piteşti

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Accident grav pe Drumul Expres, la kilometrul 32. Traficul este blocat pe sensul de mers Craiova către Piteşti

  Accidentul de pe Drumul Expres, petrecut în această după-amiază, după ce o şoferiţă, în vârstă de 49 de ani, din Piteşti, a circulat pe cont

Un tânăr, din Slatina, s-a răsturnat cu autoturismul în comuna Pleşoiu
Patru persoane au murit, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un TIR, la intrare în Sibiu
FOTO. Accident grav pe Centura de Nord a Craiovei. O fetiţă de 5 ani, dar şi părinţii ei, transportaţi la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Accidentul de pe Drumul Expres, petrecut în această după-amiază, după ce o şoferiţă, în vârstă de 49 de ani, din Piteşti, a circulat pe contrasens, s-a soldat cu trei victime.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea accidentului de pe Drumul Expres 12 (DEx12), pe sensul de mers Craiova către Pitești, la ora 13.40.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt care au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și o semiremorcă, în care se aflau, în total, 4 persoane. Trei dintre victime au ajuns la spital.

„Din primele cercetări, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 49 de ani, în care se mai afla și o altă femeie, pasager, nu ar fi respectat semnificația indicatorului accesul interzis și a pătruns pe Drumul Expres 12, circulând pe sensul opus de mers, unde la kilometrul 32, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, pe banda 2 de mers, din direcția Craiova către Pitești.

Din coliziune, autoturismul condus de bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a ricoșat într-un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus regulamentar pe banda 1 de mers, de către un bărbat de 45 de ani.

În urma evenimentului, cei doi șoferi ai autoturismelor, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

De asemenea, și pasagera din autoturismul condus de femeia de 49 de ani, a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată cu un elicopter SMURD, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova”, a precizat Ionuţ Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ŞI DOLJ

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0