Un tânăr, de 20 de ani, din Olt, a făcut accident în timp ce era urmărit de poliţişti. Avea permisul suspendat şi a încercat să fugă

HomeEvenimentRecomandate

Un tânăr, de 20 de ani, din Olt, a făcut accident în timp ce era urmărit de poliţişti. Avea permisul suspendat şi a încercat să fugă

  Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Grădinari, judeţul Olt, este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de

O tânără de 22 de ani, din Olt, salvată de poliţişti. S-a aruncat în Dunăre, pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa
VIDEO. Şoferi de autoutilitare, depistaţi fără a folosi cartelele tahografice, pe o stradă din Slatina. Razie amplă a poliţiştilor olteni
Accident în Olt. O femeie şi-a pierdut viaţa, după ce un motociclist de 20 de ani a spulberat-o pe DN 54A
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Grădinari, judeţul Olt, este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Tânărul a fost depistat în trafic, pe DN 64, şi a încercat să fugă de oamenii legii. În timpul urmăririi, acesta a intrat într-un cap de pod, iar apoi a fugit pe un câmp, unde a fost prins.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Național 64, în comuna Grădinari, pe data de 27 iunie, ora 00.15, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Grădinari, până pe Drumul Comunal 21, unde conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un cap de pod, ulterior fugind pe un câmp.

Acesta a fost identificat de către polițiști, fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Grădinari, județul Olt.

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, transmite IPJ Olt.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul poseda permis de conducere, însă avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0