22.3 C
Slatina
miercuri, iunie 23, 2021

Un tânăr, din Olt, transporta ilegal 3.000 de litri de ţiţei. Marfa a fost confiscată

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a fost depistat de către polițiștii din Potcoava în timp ce transporta 3.000 de litri de ţiţei. Tânărul a fost sancţionat cu amendă de 2.000 de lei, iar cantitatea de 3.000 de litri de ţiţei a fost predată unei societăţi comerciale de profil.

În această dimineaţă,  în jurul orei  08.30, în timp ce acționau pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au depistat în trafic, pe raza orașului Potcoava, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Icoana, județul Olt care transporta cu o utilitară produse petroliere.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că bărbatul transporta 3.000 de litri de ţiţei fără a deține documente de însoțire a mărfii, conform prevederilor legale în vigoare.

Polițiștii au sancționat contravențional bărbatul cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 271/2000, privind regimul activităților de transport, comercializare și recuperare a țițeiului, gazolinei, condensatului, etanului lichid, benzinei, motorinei și altor produse petroliere”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Cantitatea de 3.000 de litri a fost confiscată și predată unei societăți comerciale de profil.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email