Un tânăr, din Slatina, a furat o maşină şi a plecat la plimbare prin oraş, fără permis de conducere

HomeEvenimentRecomandate

Un tânăr, din Slatina, a furat o maşină şi a plecat la plimbare prin oraş, fără permis de conducere

  Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Slatina, a fost reţinut de poliţişti fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de cond

O fetiţă de 13 ani, din Dolj, violată pe un câmp. Făptaşul a fost reţinut
Un tânăr, din Craiova, reţinut pentru tâlhărie. Victimele erau adolescenţi
Doi tineri au tâlhărit un bărbat în Craiova pentru suma de 80 de lei
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Slatina, a fost reţinut de poliţişti fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință. Recidivist, acesta a acroşat şi o maşină parcată, în timp ce era urmărit de oamenii legii.

Polițiștii Poliției municipiului Slatina au efectuat, pe data de 20 august, ora 19.00, semnalul regulamentar de oprire unui autoturism ce circula pe strada Libertății, din municipiul Slatina.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, până pe Aleea Lalelelor unde a acroșat un autoturism parcat și a coborât din autoturism, sustrăgându-se.

„Conducătorul auto a fost depistat pe strada Prelungirea Tunari, acesta fiind un tănăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slatina, care ar fi sustras autoturismul din municipiul Slatina, în scopul de a-l folosi.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință”, transmite IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat în fața instanței de judecată, cu propuneri legale, în cursul zilei de 22 august 2023.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0