Vâlcea: Şi-a înjunghiat colegul de muncă şi de apartament pentru ca ar fi  consumat din mâncarea şi băutura lui

HomeEveniment

Vâlcea: Şi-a înjunghiat colegul de muncă şi de apartament pentru ca ar fi  consumat din mâncarea şi băutura lui

  Un bărbat şi-a înjunghiat colegul de muncă şi de apartament pe motiv că a consumat din mâncarea şi băutura lui. Totul s-a petrecut în noapte

Slătinean, prins drogat la volan pe strada Cornişei
Un tânăr, de 20 de ani, din Olt, a făcut accident în timp ce era urmărit de poliţişti. Avea permisul suspendat şi a încercat să fugă
Valutiştii de la „Vacanţa” surprinşi în timp ce tranzacţionau sume de bani, în urma unui flagrant organizat de poliţie
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat şi-a înjunghiat colegul de muncă şi de apartament pe motiv că a consumat din mâncarea şi băutura lui. Totul s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 iulie, într-un apartament din Râmnicu Vâlcea. După agresiune, bărbatul a fost prins în scara blocului, fiind reţinut, iar ulterior arestat preventiv.

Procurorii spun că noaptea de 07/08.07.2023, în jurul orelor 01:00, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima, colegul său de muncă şi de apartament, în locuinţa comună din municipiul Rm. Vâlcea, i-a reproşat acesteia că a consumat băutura şi mâncarea lui, ocazie cu care l-a înjunghiat în abdomen cu un cuţit. După ce a fost înjunghiată cu cuţitul în abdomen, victima a fugit din locuinţa comună şi s-a refugiat în faţa scării blocului, unde a fost identificată de către lucrătorii de poliţie, în timp ce agresorul a rămas în apartament.

„Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei, pentru salvarea acesteia fiind necesară intervenţie chirurgicală de urgenţă.

Investigațiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigații Criminale. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0