VIDEO. 35 de persoane audiate în Caracal, într-un caz de proxenetism. Un bărbat, de 38 de ani, a fost arestat preventiv

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. 35 de persoane audiate în Caracal, într-un caz de proxenetism. Un bărbat, de 38 de ani, a fost arestat preventiv

  35 de persoane au fost audiate şi au fost efectuate percheziţii într-un caz de proxentism, în Caracal. Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, ca

Doi tineri, din Dolj, au racolat şi exploatat sexual două tinere, una dintre ele minoră, prin metoda loverboy
VIDEO. Gospodărie, din Corabia, distrusă în urma unui incendiu
Noi restricţii de trafic pe strada Oituz, din Slatina, pentru şoferii care circulă pe sensul Craiova-Piteşti
Distribuie acest articol

Loading

 

35 de persoane au fost audiate şi au fost efectuate percheziţii într-un caz de proxentism, în Caracal. Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care prin violenţă şi ameninţări a obligat mai multe femei să practice prostituţia, a fost arestat preventiv.

 

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Caracal au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Caracal, la locuința unui bărbat cercetat pentru proxenetism și două locuințe în care ar fi avut loc activitatea infracțională.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2021-2024, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Caracal, prin întrebuințare de amenințări și acte de violență a determinat mai multe femei să practice prostituția.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri și înscrisuri care privesc posibila activitate infracțională a bărbatului.

La audieri au fost conduse 35 de persoane, din județul Olt, în baza mandatelor de aducere”, transmite IPJ Olt.  

În urma probatoriului administrat, s-a reușit documentarea activității infracționale a bărbatului pentru trei victime ale infracțiunii de proxenetism, iar cercetarile sunt continuate în vederea identificării și altor victime. Bărbatul a fost reţinut 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0