VIDEO. Bărbat reţinut, după ce a furat mai multe cruci dintr-un magazin de profil

HomeEveniment

VIDEO. Bărbat reţinut, după ce a furat mai multe cruci dintr-un magazin de profil

  Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, împreună cu un altul, au furat mai multe cruci dintr-un magazin de profil de pe raza comun

VIDEO. Percheziţii în Argeş, într-un dosar de colectare a deşeurilor. 10 ani s-au obţinut avantaje financiare
Trei persoane găsite moarte în casă, în localitatea argeşeană Bârla
Un bărbat din Olt, beat şi fără permis, accident în Argeş. O femeie şi un copil de 2 ani, răniţi
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, împreună cu un altul, au furat mai multe cruci dintr-un magazin de profil de pe raza comunei Bascov, cauzând un prejudiciu de 10.000 de lei. Bărbatul a fost reţinut 24 de ore.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetărie în două dosare penale în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșitii infracțiunii de furt calificat, și au efectuat o percheziție domiciliară, în baza autorizării de către instanța competentă, pe raza comunei Cernica, județul Ilfov.

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 04 – 05 august a.c., respectiv în noaptea de 18 spre 19 august , un bărbat de 36 de ani, din București, împreună cu un alt bărbat, ar fi sustras un număr total de cinci cruci pentru monumente funerare, ce se aflau expuse în afara unui magazin de profil de pe raza comunei Bascov.

Prejudiciul cauzat prin săvârșirea faptei este de aproximativ 10.000 de lei.

În urma percheziției, la locația în cauză a fost descoperită o cruce cu caracteristici ce corespund celor sustrase.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 06 septembrie, să fie dispuse măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, transmite IPJ Argeş.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0