Un copil de 7 ani, dintr-o comună din Olt, dat dispărut, găsit la 10 km de casă, după o mobilizare extraordinară

HomeEveniment

Un copil de 7 ani, dintr-o comună din Olt, dat dispărut, găsit la 10 km de casă, după o mobilizare extraordinară

  Un copil de 7 ani, din comuna Dobrun, judeţul Olt, dat dispărut de către tatăl său, în această dimineaţă, a fost găsit la aproximativ 10 km

O bătrână din Bărăşti, transportată la UPU Slatina cu arsuri de gradul I, după ce i-a luat foc casa de la o lumânare
VIDEO&FOTO. Incendiu violent într-o localitate din Olt. Două case au fost afectate de flăcările pornite de la un scurtcircuit
VIDEO. Cinci tineri din Piatra-Olt au „stins” cu un extinctor maşinile parcate din oraş. Distracţia i-a costat amenzi de până la 500 de lei
Distribuie acest articol

Loading

 

Un copil de 7 ani, din comuna Dobrun, judeţul Olt, dat dispărut de către tatăl său, în această dimineaţă, a fost găsit la aproximativ 10 km de casă, în urma unei ample mobilizări.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112,astăzi, 6 septembrie, la ora 11.30, de către un bărbat, din comuna Dobrun, cu privire la faptul că fiul său, în vârsta de 7 ani, ar fi plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, astăzi, în jurul orei 08:00, un minor, în vârstă de 7 ani, a plecat voluntar de la domiciliu părinților, din comuna Dobrun, județul Olt și s-a îndreptat către o direcție necunoscută.

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, care au efectuat verificări.

În urma activităților de căutare, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus au identificat minorul, în extravilanul comunei Voineasa, județul Olt, la aproximativ 10 km de locuința părinților.

Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni, acesta fiind încredințat părinților săi”, transmite IPJ Olt.

La acțiunea de căutare, ce a durat peste o ora, au fost angrenați 15 polițiștii cu un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, 7 pompieri din cadrul Inspectoratului de Situații de Urgență Olt, 3 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și aproximativ 10 voluntari din comuna Dobrun, județul Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0