VIDEO. Bărbat reţinut după ce s-a urcat la volanul unei autoutilitare furate din curtea unui depozit din Calafat

HomeEveniment

VIDEO. Bărbat reţinut după ce s-a urcat la volanul unei autoutilitare furate din curtea unui depozit din Calafat

    Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Calafat, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conduc

Bărbat transportat la UPU Slatina, după ce a căzut cu bicicleta pe raza localităţii Schitu
Un bărbat de 80 de ani, din Corabia, a provocat un accident în Piatra-Olt
Bătaie pe o stradă din Piatra-Olt. Scandalagii s-au ales cu amenzi de 15.300 de lei
Distribuie acest articol

Loading

 

 

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Calafat, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce în noaptea de 8 spre 9 noiembrie a sustras o autoutilitară din curtea unui depozit de lemne. După ce a condus fără permis, bărbatul a abandonat maşina pe o stradă din oraş.

 

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au reținut, pe 13 noiembrie, pentru 24 de ore, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Calafat, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în noaptea de 08/09 noiembrie a.c., bărbatul ar fi sustras autoutilitara unei tinere de 22 de ani, din municipiul Calafat, din curtea unui depozit de lemne, pe care ar fi condus-o până pe strada Plevnei, unde ar fi abandonat-o. 

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, transmite IPJ Dolj.

În cursul acestei zile persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0