VIDEO. Crimă în Olt. Şi-a bătut mama bătrână şi neajutorată până a lăsat-o fără suflare. Legistii au descoperit fracturi de coaste şi stern

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Crimă în Olt. Şi-a bătut mama bătrână şi neajutorată până a lăsat-o fără suflare. Legistii au descoperit fracturi de coaste şi stern

  Crimă în comună Sâmbureşti, din judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, şi-a bătut mama în vârstă de 91 de ani, până când a lăsat-o

Tragedie în Dolj. Doi copii au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon. Bunica lor este în stare gravă
FOTO. O tânără, în vârstă de 28 de ani, s-a răsturnat într-o curbă, în zona localităţii Valea Mare
Alessandra, o adolescentă de 16 ani, din Piteşti, dată dispărută de către mama sa
Distribuie acest articol

Loading

 

Crimă în comună Sâmbureşti, din judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, şi-a bătut mama în vârstă de 91 de ani, până când a lăsat-o fără suflare. Potrivit legistilor, moartea bătrânii a fost una violentă, pe corpul femeii existând inclusiv fracturi de coaste şi stern. Cadavrul a fost descoperit la câteva zile după crimă.

O femeie, în vârstă de 91 de ani, din comuna Sâmbureşti, judeţul Olt, a fost omorâtă în bătaie chiar de către propriul fiu, cadavrul fiind descoperit pe data de 16 ianuarie. Potrivit raportului legistilor, moartea bătrânii a fost una violentă.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 16.01.2024 au rezultat următoarele:

Moartea numitei V.I., în vârstă de 91 de ani din comuna Sâmbureşti, jud. Olt a fost violentă. Ea s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic, consecinţa unui politraumatism cu multiple echimoze, excoriaţii, hemoragie leptomeninge, fractură piramidă nazală, fractură stern şi fracturi costale bilaterale.

Leziunile de violenţă s-au putut produce prin lovire cu şi de corpuri contondente, cel puţin unul dintre acestea alungit, târâre şi compresiune între planuri dure, excluzându-se aproape total producerea acestora prin cădere.

Între leziunile de violenţă şi moartea sus-numitei există legătură de cauzalitate de tip direct şi necondiţionat.  Moartea poate data de 2-4 zile”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit procurorilor, inculpatul în timp ce se afla la domiciliul mamei sale, situat în comuna Sâmbureşti, unde locuia şi acesta, a exercitat acţiuni de violenţă fizică asupra mamei sale, în vârstă de 91 de ani, prin lovire cu şi de corpuri contondente, cel puţin unul dintre acestea alungit, târâre şi compresiune între planuri dure, provocându-i un politraumatism cu multiple echimoze, excoriaţii, hemoragie leptomeninge, fractură piramidă nazală, fractură stern şi fracturi costale bilaterale, care au condus la moartea violentă a victimei, urmare şocului traumatic şi hemoragic suferit, între leziunile de violenţă şi moartea victimei existând legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată, conform concluziilor preliminare emise de SJML Olt.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, şi-a recunoscut fapta mărturisind că a lovit-o pe mama sa cu palmele, la nivelul cefei şi obrazului, şi cu pumnii la nivelul coastelor. Acesta a fost reţinut, urmând a fi arestat preventiv pentru omor.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0