VIDEO. La un pas de tragedie.Copil de 10 ani intrat în râul Olt pentru a se scălda, salvat în ultimul moment

Misiune contracronometru, încheiată cu succes de pompierii Detașamentului Slatina, care au reușit să salveze un minor aflat în pericol de înec, pe râul Olt. Băieţelul s-a aruncat în apă, pentru a se scălda, şi nu a mai reuşit să iasă.

VIDEO. La un pas de tragedie.Copil de 10 ani intrat în râul Olt pentru a se scălda, salvat în ultimul moment

Băiatul a fost transportat la UPU Slatina, însă nu prezenta urem vizibile de traumă

Distribuie pe Facebook

Alarma s-a dat în jurul orei 16.00, iar în cel mai scurt timp au fost direcționate spre zona indicată două autospeciale de primă intervenție, o barcă cu motor, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ, dar și echipaje de la poliție și jandarmerie.

Copilul, în vârstă de 10 ani, a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal. Acesta se afla la suprafața apei, dar nu mai putea ajunge în siguranță pe uscat. Cu ajutorul bărcii cu motor, pompierii l-au salvat pe copil, acesta fiind preluat de echipajele medicale”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.


Minorul nu prezenta urme vizibile de traumă, avea temperatura corpului normală și prezenta dureri la umărul drept. Acesta a fost transportat la UPU Slatina, pentru investigații amănunțite.

COMMENTS