VIDEO. Păruială între două eleve de clasa a VII-a pe holurile unei şcoli din Scorniceşti

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Păruială între două eleve de clasa a VII-a pe holurile unei şcoli din Scorniceşti

  Două eleve de clasa a VII-a s-au bătut pe holul Şcolii Nicolae Coculescu, din Scorniceşti. Imaginile cu păruiala dintre cele două adolescent

Un elev a luat foc în sala de clasă. Striga: „Mi-au dat foc, mi-au dat foc”
O maşină a intrat în gardul Ambasadei Rusiei. Şoferul a murit carbonizat
Un bărbat, din Deveselu, amendat cu 2.000 de lei, pentru promovarea pe Facebook a unui candidat, în ziua scrutinului electoral
Distribuie acest articol

Loading

 

Două eleve de clasa a VII-a s-au bătut pe holul Şcolii Nicolae Coculescu, din Scorniceşti. Imaginile cu păruiala dintre cele două adolescente au apărut în spaţiul public. Pe imagini se poate observa cum, la un moment dat, colegii intervin să le despartă. Cele două copile s-ar fi bătut pentru un băiat. 

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești au fost sesizați, pe data de 4 octombrie, cu privire la faptul că, la data de 3 octombrie , o minoră ar fi fost agresată fizic de către o altă minoră, în timp ce se aflau la o unitate de învățământ din orașul Scornicești.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, care, din primele verificări, au stabilit identitatea minorelor implicate în eveniment.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

De asemenea, în cursul aceleiași zile, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției orașului Scornicești au solicitat prezența părinților elevelor implicate, iar în prezența acestora și al elevelor, au desfășurat o activitate de consiliere juridică cu privire la constientizarea consecințelor faptelor de natură penală în care au fost implicate cele două minore”, transmite IPJ Olt.

De asemenea, o anchetă a fost deschisă de către Inspectoratul Şcolar Judeţean. Motivul bătăii dintre cele două fete ar fi un băiat.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0