VIDEO. Tânăr reţinut, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă de 12 ani, din Dobroteasa

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Tânăr reţinut, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă de 12 ani, din Dobroteasa

  Tătăl copilei a sesizat oamenii legii despre faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr din oraşul Bă

O fetiţă de 13 ani, din Dolj, violată pe un câmp. Făptaşul a fost reţinut
Bărbat, din Olt, filmat când agresează un cal ce trage la căruţă. Tânărul a fost reţinut 24 de ore
Angajata unei săli de jocuri de noroc, din Craiova, ameninţată cu pistolul de un tânăr, care a încercat să o jefuiască
Distribuie acest articol

Loading

 

Tătăl copilei a sesizat oamenii legii despre faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea. Procurorul de caz a dispus reţinerea tânărului în vârstă de 26 de ani.

La data de 27 iunie 2023, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au fost sesizați de către un bărbat din comuna Dobroteasa, județul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

„În urma probatoriului administrat, la data de 27 iunie 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0