VIDEO. Tragedie la Văleni. Un copil de 6 ani, care se afla cu părinţii la scăldat, a murit în râul Vedea

Tragedie fără margini în localitatea Văleni. Un copil de doar şase ani şi-a găsit sfârşitul în râul Vedea. Micuţul nu se afla singur la scăldat, ci împreună cu părinţii, care aveau cu ei şi ceilalţi doi copii, în vârstă de 7 luni şi 9 ani. Când se pregăteau să plece, cei doi copii mai mari au mers să se spele pe picioare şi au alunecat în apă. Tatăl a reuşit să scoată fata de 9 ani, însă băieţelul s-a pierdut, fiind scos de nişte pescari din zonă, după aproximativ 20 de minute.

VIDEO. Tragedie la Văleni. Un copil de 6 ani, care se afla cu părinţii la scăldat, a murit în râul Vedea

Sora copilului, în vârstă de 9 ani, a alunecat şi ea, însă a fost scoasă de părinţi

Distribuie pe Facebook

La faţa locului au ajuns echipajele medicale, însă copilul, care a fost scos la mal de nişte pescari, după aproximativ 20 de minute, nu a putut fi readus la viaţă, în ciuda manevrelor de resuscitare. La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, însă băieţelul era deja mort. Poliţia cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul.

În această seară,  un bărbat,  din comuna Valeni, a sesizat prin SNUAU faptul că in timp ce se afla cu familia la scăldat, fiul său, în vârstă de 6 ani, ar fi cazut în apă și s-ar fi înecat în râul Vedea.


Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului. Din păcate,  băiatul și-a pierdut viața. Trupul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat Alexandra Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

 

 

 

 

COMMENTS